Winkelwagen
Inschrijven nieuwsbrief

Bridgehoekje

 | 

Boeken

<< Vorige - Volgende >>


Contract
het nieuwe bridgen deel 3


Jacques Barendregt
Uitvoering: Gebonden
Pagina's: 152

Artikelcode: 978 90 483 0349 6Contract<br>het nieuwe bridgen deel 3
Bridge is een geweldig spel voor alle leeftijden. Jongeren kunnen zich uitleven op de vele nationale en internationale evenementen en kampioenschappen. Senioren vinden het een zeer boeiende uitdaging om tot op hoge leeftijd mentaal actief te blijven en soms zelfs op topniveau te presteren.

Contract, het nieuwe bridgen deel 3, is het vervolg op Contract, het nieuwe bridgen deel 1 en deel 2. 

Elk van de twaalf hoofdstukken is in twee delen gesplitst. Het eerste deel is een herhaling van reeds bekende leerstof. Dit deel kan worden gebruikt om de kennis wat op te frissen. Het tweede deel biedt nieuwe aansluitende theorie. De basisbeginselen van het bridgespel worden verder verdiept, zodat het geleerde met meer begrip en flexibiliteit kan worden toegepast. Ook in dit deel neemt het werk- en oefenmateriaal een belangrijke plaats in.

Contract deel 3 is uitermate geschikt voor mensen die jaren geleden met bridge zijn begonnen, maar daarna niet meer hebben gespeeld.

Contract, het nieuwe bridgen, is de nieuwe bridgeleermethode van deze tijd. Met behulp van Contract wordt het spel op zeer effectieve en zeer efficiënte wijze geleerd. Contract voldoet aan de meest moderne inzichten met betrekking tot de huidige bridgedidactiek.
 
Jaqcues Barendregt is docent wiskunde. Bridge neemt in zijn leven een belangrijke plaats in. Hij heeft leren bridgen op zijn zeventiende jaar en vanaf die tijd is hij gefascineerd door de vele aspecten van dit fantastische spel. Hij geeft al vele jaren bridgeles en doet dit op een didactisch moderne wijze. Ook is hij al vele jaren docent bij de opleiding van bridgeleraren van de Nederlandse Bridge Bond.
 
Bridge wordt steeds leuker en spannender naarmate de basisbeginselen van spelen en bieden beter worden beheerst!
€ 17.50

Aantal