Winkelwagen
Inschrijven nieuwsbrief

<< Vorige - Volgende >>


Eindeloos bridge 9 vijftig


Het complete bridgeprogramma

Artikelcode: 16115Eindeloos bridge 9 vijftig<br>
Eindeloos Bridge is een compleet bridgeprogramma waarmee u onbeperkt spellen kunt bieden en spelen. U biedt en speelt zelf en het programma neemt de rol van de overige spelers over. U kunt ook kaarten invoeren, spellen archiveren en afdrukken, spellen schudden onder voorwaarden, tips van de computer vragen, een wedstrijd tegen de computer spelen enz.

Nieuw in Eindeloos Bridge 9 Vijftig is de mogelijkheid om aan een virtuele kroegentocht mee te doen. Dat gaat als volgt: u 'loopt' naar de kroeg, ziet een foto van de buitenzijde op uw scherm, gaat naar binnen en ziet het interieur van het betreffende etablissement. Met deze kroeg op de achtergrond gaat u gezellig bridgen. Na ieder spel krijgt u de frequentiestaat te zien met daarin uw score. Na iedere ronde volgt de tussenstand. In EB9 Vijftig zijn twee kroegentochten, in Schiedam en Weesp, opgenomen. U kunt ook zelf onbeperkt kroegentochten aanmaken met een spannende bridgevorm, de Pattontelling. De kroegentocht is in de rondleiding opgenomen.

Verder is het spelen van Eindeloos Bridge 9 Vijftig sterk verbeterd, met name het tegenspel en het discarden
In Eindeloos Bridge 9 Vijftig zijn ook biedwedstrijden opgenomen. U kunt deze biedwedstrijden samen met uw partner of alleen doen. Na afloop van het bieden krijgt u deskundig commentaar over hoe het bieden had moeten verlopen. Uw biedverloop wordt ook in het commentaar opgenomen zodat u kunt kijken waar het eventueel fout ging. Voorts krijgt u een waardering voor het door u bereikte contract. Er zijn biedwedstrijden beschikbaar op diverse niveau's. Voor beginnende spelers tot gevorderen.

U kunt ook gewoon een wedstrijd spelen met Eindeloos Bridge 9 Vijftig. U heeft de keus uit Parentelling, Butler, Board-a-Match of Viertallen. In een Parenwedstrijd speelt u een spel en daarna speelt de computer het spel een aantal keren met verschillende instellingen in spelen en bieden. Zo ontstaat een frequentiestaat waarin ook het door u behaalde resultaat wordt opgenomen. In een viertallen of Board-a-Match speelt uw team een wedstijd tegen een Eindeloos Bridge team. Na elk spel volgt de uitslag en de nieuwe stand. Zo kunt u uw speelsterkte meten met die van Eindeloos Bridge. 

Verder hebt u in Eindeloos Bridge 9 Vijftig de keuze uit vijf verschillende biedsystemen met alle standaard conventies. Daarnaast kunt u ook nog veel conventies apart instellen. Zoals onder andere Muiderberg, multi, 4e kleur, Walsh, Checkback Stayman, Inverted Minors, Support doublet/redoublet en Truscott. Nieuw in EB9 Plus zijn: Rubensohl, Lebensohl, Transfers naar de lage kleuren, Responsive doubletten en de Wereldconventie.

Wilt u graag weten of uw bod goed of fout is? Dat kan ook met EB9 Vijftig. Daarin is namelijk de Biedtrainer ingebouwd, die op uw verzoek aangeeft waarom een bod verkeerd is. 'De Biedtrainer' geeft ook hints en een beargumenteerd advies over het goede bod. 

Als u een thuisnetwerk heeft dan kunt u met Eindeloos Bridge 9 Vijftig op verschillende computers spelen. U kunt dan bijvoorbeeld met uw partner tegen Eindeloos Bridge spelen. Ook een biedwedstrijd kan via het netwerk thuis worden geboden.
€ 75.00

Aantal